3 anledningar att skaffa transportbil

En transportbil har många fördelar och det är inte bara företagare som har nytta av dem. Vill du skaffa dig passiv inkomst eller vill ha en billigare husbil, så kan en transportbil vara ett gott köp.

Köpa transportbil

Det som är transportbilens stora fördel är att du enkelt kan frakta både verktyg och större saker. Du kan även förvara arbetsverktyg eller annan utrustning i transportbilen. När du ska köpa transportbil är det smart att verkligen tänka igenom hur du ska använda fordonet. Det finns många modeller att välja mellan. Vissa med fönster, andra utan. Om din plan är att både använda den till vardags och som ombyggd husbil på semestern, kan det vara klokt att köpa en transportbil med fönster. Du hittar ett stort utbud av begagnade transportbilar hos Riddermarks Bil, som också kan köpa din gamla bil eller transportbil av dig. De har fordon i alla prisklasser, märken och modeller.

1# Företagare

Som företagare underlättar det verkligen att köra transportbil. Särskilt om du har ett hantverksföretag eller behöver frakta mycket saker. Du kan köpa bilinredning till transportbilen så att den passar din verksamhet perfekt. De flesta företagare som kör transportbil är män. Därför kan det vara klokt av kvinnliga företagare att verkligen tänka igenom om de inte skulle ha nytta av en transportbil. Mycket plats för varor och ett enkelt och smidigt sätt att frakta saker på.

2# Ombyggd husbil

Om du drömmer om en egen husbil, men tycker att en husbil kostar för mycket, kan du köpa en transportbil och bygga om den. Då får du husbilen precis som du vill ha den. Vissa personer köper en billigare van och sätter in en säng. Andra köper särskilda utfällbara mikrocampingboxar som både är säng, sittplats och kök i ett. Ett vanligt ställe att köpa inredning till transportbilar som byggs om till husbilar är faktiskt Ikea. Du hittar mycket inspiration och tips om hur du bygger om din transportbil på Youtube. I USA finns det rent av personer som bor i sin husbil året om.

3# Tjäna pengar

Du kan också köpa en transportbil för att tjäna pengar. Antingen hyr du ut den eller så erbjuder du både bil och chaufför. Det är särskilt smart i storstäder där alla inte har bil eller har för liten bil för att kunna frakta större saker.